via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1BC9kzY
Cuit i Cru, ubicat al barri de Sants i al seu servei des de 1977, elaborem plats preparats frescos, amb ingredients de primera qualitat. Tasta qualsevol de les nostres varietats en carns, verdures, pasta, amanides, peix, canelons, croquetes, brous, escudella i carn d' olla. Elaborem un menú diari. Plats preparats especial celíacs. Servei a domicili.
jueves, 25 de junio de 2015
Foie escabetxat
Per als enamorats del foie d’ànec, heu pensat mai en comprar-lo fresc i preparar-lo a casa? Si no ho heu fet mai, avui, en aquest nou “Rebost Gourmet”, amb la Nuni de “Cuinetes” i la Bet de “Tasta Rutes” us explicarem diferents maneres de preparar-lo per gaudir-ne a casa de la millor manera! Hem elaborat les receptes amb foie fresc […]
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1BC9kzY
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1BC9kzY
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario