via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1LH2xEs
Cuit i Cru, ubicat al barri de Sants i al seu servei des de 1977, elaborem plats preparats frescos, amb ingredients de primera qualitat. Tasta qualsevol de les nostres varietats en carns, verdures, pasta, amanides, peix, canelons, croquetes, brous, escudella i carn d' olla. Elaborem un menú diari. Plats preparats especial celíacs. Servei a domicili.
jueves, 22 de octubre de 2015
Berlines de gianduja
Si bé fa uns mesos vam parlar-vos del praliné, i vam presentar-vos unes fantàstiques receptes amb aquesta preparació tan i tan bona, aquesta vegada la cosa torna a anar de dolços i fruits secs. En aquesta nova edició del “Rebost Gourmet” us parlarem de la gianduja, una pasta d’avellanes, cacau i sucre per llepar-se’n els dits. […]
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1LH2xEs
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1LH2xEs
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario