via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/2hBDkDC
Cuit i Cru, ubicat al barri de Sants i al seu servei des de 1977, elaborem plats preparats frescos, amb ingredients de primera qualitat. Tasta qualsevol de les nostres varietats en carns, verdures, pasta, amanides, peix, canelons, croquetes, brous, escudella i carn d' olla. Elaborem un menú diari. Plats preparats especial celíacs. Servei a domicili.
domingo, 11 de diciembre de 2016
Créme brûlée de parmesà o foie
Ja és desembre, i la recepta que publiquem avui pot anar-vos molt i molt bé per al Nadal que ja arriba. Aquestes crémes brûlées estan pensades per ser presentades en format petit, i per tant són perfectes com a aperitiu (una recepta així en una quantitat més gran potser es faria pesada de menjar). Partint de la mateixa … Continua la lectura de Créme brûlée de parmesà o foie
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/2hBDkDC
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/2hBDkDC
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario