via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1PhrawJ
Cuit i Cru, ubicat al barri de Sants i al seu servei des de 1977, elaborem plats preparats frescos, amb ingredients de primera qualitat. Tasta qualsevol de les nostres varietats en carns, verdures, pasta, amanides, peix, canelons, croquetes, brous, escudella i carn d' olla. Elaborem un menú diari. Plats preparats especial celíacs. Servei a domicili.
lunes, 25 de enero de 2016
Hamburgueses de tonyina amb pa negre
Abans de Nadal vam fer una visita a l’Espai Tonyina, a Arenys de Munt, amb un grup de blocaires. L’Espai Tonyina és una iniciativa de Frime, una empresa de processat de tonyina amb molts anys d’història, que busca apropar al gran públic el món de la tonyina, el bacallà i altres productes del mar. Està […]
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1PhrawJ
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1PhrawJ
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario