via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1nSGAgF
Cuit i Cru, ubicat al barri de Sants i al seu servei des de 1977, elaborem plats preparats frescos, amb ingredients de primera qualitat. Tasta qualsevol de les nostres varietats en carns, verdures, pasta, amanides, peix, canelons, croquetes, brous, escudella i carn d' olla. Elaborem un menú diari. Plats preparats especial celíacs. Servei a domicili.
viernes, 29 de enero de 2016
Panades de crestó
Sí, sí! Ja tornem a tenir aquí una nova edició del Rebost Gourmet! La primera del 2016! El setembre passat, també dins del Rebost Gourmet, vam parlar-vos dels pebrots de Gualda, propis de les comarques de Lleida, els quals vam usar escalivats per fer-ne una coca. El Gerard Batalla, un dels membres impulsors del projecte “Cultures Trobades” (que amb […]
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1nSGAgF
via Els fogons de la Bordeta http://ift.tt/1nSGAgF
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario